UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Чотири танкісти і пес
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чотири танкісти і пес

Czterej pancerni i pies
7 194
0
+1214
7.9
BDrip
Танковий екіпаж зі згуртованим колективом, кожен член якого виконує виключно свою роль. Без чіткої командної роботи перший бій танка може стати останнім, а люди загинуть, замкнені в чотирьох металевих стінках. Подібна плачевна доля переслідувала безліч нещасних за часів світових воєн, але героям представленої картини вдалося з успіхом виграти не один бій.
Моделі танків Т-34 стали для радянських бійців улюбленою машиною, але користувалися ним учасники бойових дій по всьому фронту і абсолютно різних національностей. За сюжетом, збройні частини радянських військ наступають на Німеччину з усіх боків, при цьому, в танкових баталіях бере участь величезна кількість одиниць техніки. Але, на відміну від інших колег і товаришів по зброї, герої в кожен бій виходять з незмінним талісманом псом по кличці Шарик, що належить до породи німецьких вівчарок.
Т-34 названий «Рудий», але забавне прізвисько ніяк не відбивається на серйозності настрою екіпажу. Жоден ворог, навіть якби він був представником найсерйознішої лінійки німецьких танків «Тигр», не виїжджав з бою з героями уцілілим.

Режисер:
Konrad Nalecki, Andrzej Czekalski
Країна:
Рік:
Тривалість:
55 хвилин (00:55)
Звук:
двоголосий закадровий | КІТ
Статус:
3 сезон 5 серія
кадри з фільму Чотири танкісти і пескадри з фільму Чотири танкісти і пескадри з фільму Чотири танкісти і пескадри з фільму Чотири танкісти і пес
Чотири танкісти і пес дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Чотири танкісти і пес 3 сезон 5 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent