UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв

Hawaii Five-0
7 215
0
+33
7.4
BDrip
Дії в серіалі "Поліція Гаваїв" розгортаються на одному з найбільших гавайських островів Оаху, куди повертається відставний військовий офіцер Стів МакГарретт. Тепер він детектив поліції, і прибув, щоб зайнятися розслідуванням вбивства свого батька. По ходу справи губернатор штату Гаваї вмовляє МакГарретта залишитися, щоб він очолив спеціальну команду, яка буде підпорядковуватися тільки йому, і буде мати повний імунітет від бюрократичної системи. Головне завдання новоствореної команди - заарештувати найбільших злочинців міста.
Підлеглими Стіва стають три людини, в числі яких досвідчений детектив з Нью-Джерсі Денні Вільямс, якому була більше до душі робота в кам'яних джунглях, проте через свою восьмирічну доньку він був змушений перевестися на Гаваї; не менш досвідчений колишній детектив поліції Гонолулу - Чин Хо Келлі, якого помилково звинуватили в корупції, і який до того ж свого часу перебував під заступництвом покійного МакГарретта старшого. А також, ще зовсім молода, двоюрідна сестра Чину Коно Калакауа, випускниця поліцейської академії. Дівчина зовсім не має досвіду в оперативній роботі, однак вона безстрашна і завзято рветься довести, що гідна бути в числі еліти.
Разом їм належить провести дуже складну і небезпечну роботу, щоб, нарешті, довести до кінця розпочату батьком Стіва справу, і викорінити злочинність в сонячному штаті Гаваї.

Режисер:
Брайан Спайсер, Larry Teng, Джо Данте
Країна:
Рік:
Тривалість:
42 хвилини (00:42)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1(s2); НТН(s3)
Статус:
6 сезон 25 серія
кадри з фільму Гаваї 5.0 / Поліція Гаваївкадри з фільму Гаваї 5.0 / Поліція Гаваївкадри з фільму Гаваї 5.0 / Поліція Гаваївкадри з фільму Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв
Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Гаваї 5.0 / Поліція Гаваїв 6 сезон 25 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent