UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Кохання - найкращі ліки
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Кохання - найкращі ліки

Supercondriaque
3 111
1
02
6.0
720p
Фільм «Кохання - найкращі ліки» є відмінною французькою комедією, яку корисно подивитися кожному, хто в будь-якому фізичному нездужанні вже ставить для себе смертельний діагноз і тільки від однієї думки може психічно захворіти або зійти з розуму. Ось і головний герой Роман Фобер - симпатичний сорокарічний чоловік, вже давно страждає іпохондричним неврозом, тобто, нав'язливим турботою про своє здоров'я синдромом, і ​​тому у нього спостерігається якась чудакуватість в поведінці. Через це його сімейне життя не складається. Майже 18 років він лікується у свого лікаря Димитрія, який за цей час вже встиг дуже сильно прив'язатися до свого пацієнта і стати другом. Димитрій вже не знає, як його вилікувати і запропонував йому завести роман, може любовний стрес допоможе йому розпочати повноцінне життя без страхів. Але доля підготувала йому інше, дуже серйозне і дивовижне випробування. Виявляється, у цього самого лікаря є рідна сестра, яка, побачивши одного разу Романа, за своєю безглуздістю помилково приймає його за вождя революціонерів в Черкістані, за що французька влада просто депортує його з країни і він опиняється у в'язниці цієї закритої тоталітарної країни. Тепер цю фатальну помилку доведеться виправляти Димитрію і його сестрі, і вони зроблять для цього дуже ризиковану справу.

Режисер:
Дені Бун
Жанр:
Рік:
Тривалість:
107 хвилин (01:47)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Кохання - найкращі лікикадри з фільму Кохання - найкращі лікикадри з фільму Кохання - найкращі лікикадри з фільму Кохання - найкращі ліки
Кохання - найкращі ліки дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Кохання - найкращі ліки українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Василь
    19 липня 2022 00:05
    +1
    Найцікавіше, що черкестанська мова - українська. Цікаво, хто придумував це?