UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Молодість без молодості
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Молодість без молодості

Youth Without Youth
1 192
0
00
6.3
FullHD
Кінофільм "Молодість без молодості" ("Youth Without Youth") був створений в 2007 році завдяки спільній згуртованій роботі кінематографістів п'яти країн, таких як США, Німеччина, Італія, Франція. Режисером цього фантастичного детектива став Френсіс Форд Коппола. Події фільму розгортаються в 20 столітті, коли нацизм розгулявся по території всієї Європи. До того ж в картині присутні і філософські міркування на тему вічної молодості, чи потрібна вона людству. Адже в гонитві за нею людина може втратити своїх близьких.
У кінострічці йтиметься про професора лінгвістики який живе в Бухаресті. Звуть його Домінік. Одного разу його вдаряє блискавка. Він дивом залишається в живих, мало того - він знову стає молодим. Це змушує його тікати з рідної країни, тому що він втомився від нацистських переслідувань, які ганяються за ним з однією метою - дізнатися рецепт, за допомогою якого вони зможуть створити нову расу. По приїзду до Швейцарії він закохується. Але як же важко йому дивитися, як ця юна леді старіє поруч з ним. Про ці хворобливі переживання йому тільки належить дізнатися.

Режисер:
Френсіс Форд Коппола
Рік:
Тривалість:
124 хвилини (02:04)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Молодість без молодостікадри з фільму Молодість без молодостікадри з фільму Молодість без молодостікадри з фільму Молодість без молодості
Молодість без молодості дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Молодість без молодості українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent