UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Майже сімнадцять
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Майже сімнадцять

The Edge of Seventeen
5 794
0
+57
7.4
720p
Ця чудова, зворушлива комедія з елементами драми оповідає про сімнадцятирічну дівчину на ім'я Надін Френклін. Фільм починається з того, що головна героїня заходить в клас на урок історії і повідомляє вчителю, що вирішила накласти на себе руки. Потім бідолаха згадує весь ланцюжок подій, які привели до всього цього ...
Надін - типовий підліток, який живе з мамою Моною і братом Деріеном. Батько дівчинки помер чотири роки тому, і з тих пір бідолаха страждає затяжною депресією і постійним відчуттям тривоги. А тут ще всі «радості» перехідного віку - панічні атаки, невміння спілкуватися з однолітками, надчутливість і сором'язливість. У неї є краща подруга Кріста, з якою вони одного разу напиваються, і та спить з Деріеном, улюбленцем всіх дівчат в школі, що призводить нещасну дівчинку в сказ. Однак подружка каже, що вони з її братиком будуть продовжувати зустрічатися.
Надін проводить час зі своїм однокласником Ервіном, з яким вони після прогулянки в парку навіть зближуються. Однак вона закохана в Ніка, загадкового студента, з яким вони бачилися лише один раз в магазині товарів для домашніх тварин. Посварившись з матір'ю, героїня пише дуже відверте повідомлення Ніку, але в останній момент вирішує не відправляти його. І ... випадково натискає «відправити».

Режисер:
Kelly Fremon Craig
Країна:
Рік:
Тривалість:
104 хвилини (01:44)
Звук:
субтитри
кадри з фільму Майже сімнадцятькадри з фільму Майже сімнадцятькадри з фільму Майже сімнадцятькадри з фільму Майже сімнадцять
Майже сімнадцять дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Майже сімнадцять українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent