UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Маленькі негідники
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Маленькі негідники

The Little Rascals
2 841
0
+35
6.3
720p
Фільм «Маленькі негідники» (The Little Rascals) знятий в 1994 році режисером Пенелопою Сфіріс. Головні герої картини - це діти. Сюжет фільму розділяє хлопчиків і дівчаток на два табори, де хлопчаки виступають в ролі жінконенависників. Клуб справжніх чоловіків, створений під проводом ватажка Альфа Альфа намагається всіма способами тримати чарівних дівчаток подалі від себе, жартуючи над ними. Милий ватажок банди в душі не поділяє поглядів свого клубу, а навпаки дуже навіть хоче дружити з юними красунями. Його серце підкорила чарівна особа, з якою він ходить на побачення, пригощає морозивом, катає на човні, читає вірші і цілує в губи. Така поведінка викликає несхвалення у його друзів і членів клубу і вони, в свою чергу, всіляко намагаються перешкодити другу, щоб той не зійшов з вірної доріжки. Головною родзинкою фільму є акторська гра дітей: вони висловлюють свої емоції настільки жваво і реалістично, настільки щиро і сердечно, що фільм переглядаєш на одному диханні і він викликає тільки радісну посмішку і приємні емоції. Безсумнівно, фільм буде до душі, як дитячому поколінню, так і вже зрілому. Дітворі буде весело дивитися на своїх однолітків, дорослим перегляд цієї картини дозволить згадати про своє дитинство.

Режисер:
Пенелопа Сфіріс
Країна:
Рік:
Тривалість:
82 хвилини (01:22)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Маленькі негідникикадри з фільму Маленькі негідникикадри з фільму Маленькі негідникикадри з фільму Маленькі негідники
Маленькі негідники дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Маленькі негідники українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent