UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дім літаючих кинджалів
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дім літаючих кинджалів

Shi mian mai fu
5 685
1
+1111
7.6
FullHD
У фільмі Чжана Їмоу «Будинок літаючих кинджалів» показана нищівна сила забороненого кохання і витончена краса східних єдиноборств. У картині гармонійно поєднуються захоплюючі сцени в жанрі екшн, неквапливе милування природою і трагічна історія двох людей, яким не судилося бути разом. Дія відбувається в середині IХ століття, під час згасання колись великої і могутньої епохи Тан. Повалення уряду вимагає не тільки народ, а й численні армії повстанців, найсильніша з яких «Будинок літаючих кинджалів». У недавньому минулому її керівник був убитий, але безстрашні повстанці не опустили руки, і тепер їх армія стала ще сильніше. Імператор наказує знайти і знищити нового лідера «Кинджалів». За справу беруться воїни Цзінь і Ляо, які підозрюють в сліпій танцівниці Мей дочку загиблого ватажка «Кинджалів». Цзінь вирішує будь-що-будь заслужити довіру дівчини, щоб виконати свій обов'язок перед імператором. Першу частину завдання він успішно виконує - довіру заслужено, але от ціна виявляється занадто висока. Мей і Цзінь розуміють, що люблять один одного, і ця любов небезпечніша будь-якого поєдинку. Якщо вам цікава доля головних героїв, рекомендуємо дивитися онлайн «Будинок літаючих кинджалів».

Режисер:
Чжан Їмоу
Рік:
Тривалість:
119 хвилин (01:59)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Дім літаючих кинджалівкадри з фільму Дім літаючих кинджалівкадри з фільму Дім літаючих кинджалівкадри з фільму Дім літаючих кинджалів
Дім літаючих кинджалів дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дім літаючих кинджалів українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Ольга
    15 лютого 2023 22:20
    +3
    Наші краєвиди ні з чим не сплутаєш)