UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Шанхайські лицарі
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Шанхайські лицарі

Shanghai Knights
2 741
0
+1010
6.2
FullHD
Після неймовірних пригод «Шанхайського півдня» безстрашні Чон Ванг і Рой О`Беннен їдуть до Лондона, щоб знайти і покарати вбивць батька Чона, а заодно врятувати королівську сім'ю від жорстокої змови. Напарники знову б'ються з ворогами нації, попутно намагаючись вибратися з глобальної заворушки, ними ж влаштованої.

Дія фільму починається в Забороненому палаці, де охоронцем цінної Імператорської печатки служить отець Чон Ванга. Взятий зненацька під час чаювання, він гине від ножа лорда Нельсона Ратбоуна, який викрадає нефритовий символ імператорської могутності. Не зумівши уберегти друк, охоронець встигає передати Чон Лін, сестрі Чон Ванга, секретну скриньку і послання для сина. Ванг вирішує допомогти сестрі зловити вбивць їхнього батька. Він їде в Нью-Йорк, щоб відшукати свого старого друга Роя, який, як виявилося, розтратив весь їх спільне майно. Ховаючись від позичальників і поліції, напарники покидають Америку в дерев'яному ящику. З горем навпіл вони припливають в вікторіанську Англію, де їм належить не тільки розквитатися зі своїми ворогами, але і врятувати від загибелі королівську сім'ю.
Всім, хто хоче дізнатися про нові пригоди легендарного бойового дуету, радимо подивитися фільм «Шанхайські лицарі» в нашому онлайн-кінотеатрі.

Режисер:
Девід Добкін
Країна:
Рік:
Тривалість:
114 хвилин (01:54)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Шанхайські лицарікадри з фільму Шанхайські лицарікадри з фільму Шанхайські лицарікадри з фільму Шанхайські лицарі
Шанхайські лицарі дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Шанхайські лицарі українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent