UAFILM.TV
UAfilm.TV » Серіали » Втеча з в'язниці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Втеча з в'язниці

Prison Break
7 873
0
+13
8.4
BDrip
Гостросюжетна тюремна драма в чотирьох сезонах «Втеча з в'язниці» тріумфально пройшлася по телеканалам декількох країн, показавши вражаючі рейтинги і зібравши номінації на такі престижні премії, як «Золотий глобус», «Сатурн», «Еммі». Формула його успіху проста і безпрограшна: це наростаюча інтрига, це сильні характери і це історія, від якої неможливо відірватися. Молодий американець з бездоганною репутацією Майкл Скофілд здійснює збройний напад на банк, він навмисно чекає поліції, а в суді не дозволяє своєму другові-адвокату Вероніці встати на його захист. У підсумку Майкл домагається того, що хотів, - терміну у в'язниці першого рівня «Фокс Рівер» особливо суворого режиму. Саме тут в очікуванні електричного стільця животіє його старший брат Лінкольн, засуджений за вбивство брата віце-президента. Надії немає: всі докази вказують на винність Лінкольна, і ніхто не вірить в його клятви - за винятком відданого Майкла. Уже не покладаючись на правосуддя, головний герой добровільно сідає у в'язницю, щоб зсередини підготувати втечу для невинного брата, що доживає останній місяць. Обдарований інженер-будівельник, Майкл приховав в кишені великий козир: у минулому він сам брав участь в проектуванні «Фокс Рівера» і знає про багато її секретів. Усім шанувальникам динамічних і захоплюючих серіалів рекомендуємо дивитися «Втеча» онлайн.

Режисер:
Боббі Рот, Кевін Хукс, Дуайт Х. Літтл
Країна:
Рік:
Тривалість:
44 хвилини (00:44)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
Статус:
5 сезон 4 серія
кадри з фільму Втеча з в'язницікадри з фільму Втеча з в'язницікадри з фільму Втеча з в'язницікадри з фільму Втеча з в'язниці
Втеча з в'язниці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися серіал Втеча з в'язниці 5 сезон 4 серія українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent