UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Степфордські дружини
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Степфордські дружини

The Stepford Wives
2 713
0
-11
5.3
FullHD
"Степфордські дружини" - це нова екранізація відомого роману Айри Левіна з однойменною назвою. Режисер Френк Оз зняв повчальну чорну комедію про життя домогосподарок в невеликому містечку Степфорд, штат Коннектикут. Після нервового зриву, пов'язаного з проблемами на роботі, головна героїня Джоанна (Ніколь Кідман) приїздить в елітне містечко разом зі своїм сором'язливим чоловіком Волтером (Метью Бродерік). Опинившись там, вона починає дружити з гострою на язичок письменницею Боббі Марковіц (Бетт Мідлер), яка намагається зав'язати з випивкою. З зростаючим страхом і нерозумінням дві подруги помічають, що Степфордські дружини перебувають у надто радісному настрої і, в той же самий час, як ніби під гіпнозом. Вони занадто привітні, милі і більше схожі на ляльок, ніж на людей. У житті нічого не буває ідеально, і постійна ідеальність навколишнього світу лякає героїню, вносячи спочатку простий дисонанс. Яким чином чоловіки цього міста домоглися того, що у їхніх дружин немає ніяких власних інтересів? Наскільки виявиться небезпечним розслідування двох подруг? Чи знайде героїня відповідь на свої питання, що стосуються її власного шлюбу? Чи потрібна чоловікові сильна жінка? Чи може вона досягти поваги з боку сильної статі або чоловікам потрібні тільки ляльки з широким спектром побутових послуг? Фільм особливо рекомендується до перегляду жінкам, які легко впізнають знайомі для себе ситуації і сцени.

Режисер:
Фрекн Оз
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Степфордські дружиникадри з фільму Степфордські дружиникадри з фільму Степфордські дружиникадри з фільму Степфордські дружини
Степфордські дружини дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Степфордські дружини українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent