UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Юні черепашки Ніндзя 3
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Юні черепашки Ніндзя 3

Teenage Mutant Ninja Turtles III
5 250
2
+88
4.8
FullHD
Два роки по тому, після їх останнього бою з спраглим влади і могутності Шредером, черепашок-мутантів чекає нова подорож. За допомогою магічного скіпетра, з брудних вулиць Нью-Йорка четвірка перенесеться в феодальну Японію XVII століття в провінцію Сінгу. У сучасному Нью-Йорку, журналістка Епріл О'Ніл приходить в гості до своїх друзів Леонардо, Донателло, Рафаеля, Мікеланджело і дарує їм скіпетр, який вона придбала у антиквара. Прочитавши напис на скіпетрі, Епріл зникає, а на її місці з'являється Кеншін - японський князь, що повстав проти свого батька. Чотири черепашки-ніндзі відправляються в XVII століття, щоб звільнити Епріл. Приєднавшись до їх подруги, вони зроблять все, щоб повернутися в свій час, спробувавши попередньо допомогти юній княгині Мітсу, врятувати середньовічне село, вирвавши її нещасних жителів з лап нещадного пана Норінага. Фільм "Юні черепашки-Ніндзя 3" - фільм американо-гонконгського виробництва, знятий режисером Стюартом Гіллардом, що вийшов в 1993 році. Це заключна частина трилогії, класифікована як фільм для дітей, в той час, як дві попередні були набагато більш зрілими з точки зору сценарію і, скажімо так, більш жорстокими. Зовнішній вигляд черепашок змінився, вони мало схожі на черепашок їх перших двох частин і з коміксу: тепер вони фізично ближче до мультиплікаційного жанру, ніж до реалізму попередніх епізодів.

Режисер:
Стюарт Ґіллард
Країна:
Рік:
Тривалість:
96 хвилин (01:36)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1, багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Юні черепашки Ніндзя 3кадри з фільму Юні черепашки Ніндзя 3кадри з фільму Юні черепашки Ніндзя 3кадри з фільму Юні черепашки Ніндзя 3
Юні черепашки Ніндзя 3 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Юні черепашки Ніндзя 3 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Гість Саша
    Гість Саша
    23 березня 2023 20:19
    +1
    Шо за прікол зараз з Італії так тяжко подивитись фільм на українській. Треба скачати впн або простіше знайти на мові окупанта.
  2. RosT_ninja
    2 серпня 2021 19:37
    +2
    Ця частина сподобалась більше за другу, і менше за першу. Дуже класно що повернули Кейсі, кіно сподобалось, але сам вигляд головних героїв бажає кращого