UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » На відстані кохання
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

На відстані кохання

Going the Distance
1 902
0
+11
5.6
720p
Дрю Беррімор і Джастін Лонг в романтичній комедії «На відстані кохання», творці якої впевнені, що справжнім почуттям великі відстані не перешкода. Навряд чи сюжет майже пересічного ромкома зможе вразити чимось надприродним, але подивитися онлайн фільм «На відстані кохання» і дізнатися, хто ж з героїв в результаті залишить свою кар'єру заради коханого, все одно цікаво. Це історія двох самотніх сердець - Гарретта і Ейрін, чия випадкова зустріч несподівано для них стала початком неймовірної і великої любові. Гарретт, звичайний, але не позбавлений чарівності хлопчина, у якого немає проблем з друзями, але він відчуває труднощі в особистому житті. Його кидає чергова дівчина, що поступово штовхає його до зневіри. Однак, завдяки приїжджій аспірантці на ім'я Ейрін, депресія не встигає повністю заволодіти розумом Гарретта. Їм вистачило однієї лише зустрічі в барі, щоб розпалити вогонь небувалої пристрасті. Але незабаром практика Ейрін в Нью-Йорку закінчується, і дівчині доводиться повертатися додому в Сан-Франциско. Вони думали, що ці відносини будуть скороминущим романом, проте не змогли прожити один без одного і декількох хвилин.

Режисер:
Нанетт Бурстейн
Країна:
Рік:
Тривалість:
102 хвилини (01:42)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму На відстані коханнякадри з фільму На відстані коханнякадри з фільму На відстані коханнякадри з фільму На відстані кохання
На відстані кохання дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм На відстані кохання українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent