UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чоловік за викликом
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чоловік за викликом

Deuce Bigalow: Male Gigolo
3 917
0
+55
5.7
FullHD
«Чоловік за викликом» - комедійний фільм Майкла Мітчелла, знятий в 1999 році. Сюжет розгортається навколо незадоволеного життям чистильника акваріумів Дьюса Бігалоу, який свято вірить в несправедливість долі. Він явно заслуговує на краще, але життя неприхильне. Щоб щось змінити, потрібно просто оточити себе новими людьми. І ось чистячи акваріум у запального мачо, Дьюіс стикається з привабливою пропозицією вилікувати хвору рибку, живучи в будинку Антуана цілих три тижні. Хто б відмовився? І ось незграбність Аквамена досягає свого апогею, він розбиває дорогущий акваріум. Що робити? Де взяти грошей на новий риб'ячий будинок? І ось Дьюіс вирішує стати жиголо, догоджати хтивих мадам природно за гроші. Але завдання не зовсім просте, жінки траплялися м'яко кажучи незвичайні. Істерична дамочка з синдромом незрозуміло кого, нарколептичка яка постійно засинає на ходу, жінка - бомба з неосяжними грудьми. Простота, добросердечність і чиста душа допомогли Дьюісу досягти своєї мети. Одне з правил проституції говорить: «Не полюби клієнта свого». Ясна річ, що мачо - Дьюіс закохується в одну, здавалося б нормальну клієнтку. Але є упущення: вона ненормальна, в чому не знає він і що за робота у Дьюіса не знає вона. Як розплутається цей клубок?

Режисер:
Mike Mitchell
Країна:
Рік:
Тривалість:
88 хвилин (01:28)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Чоловік за викликомкадри з фільму Чоловік за викликомкадри з фільму Чоловік за викликомкадри з фільму Чоловік за викликом
Чоловік за викликом дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чоловік за викликом українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent