UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Танці на вулицях: Мова тіла
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Танці на вулицях: Мова тіла

Body Language
1 355
0
00
4.2
BDrip
"Танці на вулицях: Мова тіла" (Body Language) - музично-драматичний фільм від відомого талановитого нідерландського режисера Джеффрі Елмонта. У фільмі розповідається історія про п'ять танцювальних команд з Голландії, що складаються з молодих амбітних танцюристів. Доля піднесла їм чудовий шанс: у хлопців з'явилася можливість взяти участь в міжнародних танцювальних змагання, про які вони так мріяли. Через тривалий час підготовки, вони готові летіти на зустріч мрії. Але не все так просто. За годину до вильоту спонсори приймають рішення припинити фінансування команд, вирішивши, що шансів у груп немає. Але, незважаючи на всі перешкоди, знаходяться п'ять хлопців, які не опускають руки і вирішують поїхати в Америку самостійно. Вони практично не знають один одного і у них недостатньо досвіду. У кишені лежать тільки безкоштовні квитки на літак, а в голові бажання перемогти. Вихід із ситуації тільки один: згуртуватися і діяти. До вирішального виступу залишається два тижні і весь цей час молоді люди повинні протриматися без копійки грошей. Хочете знати як хлопці пройдуть всі негаразди? Подивіться фільм і будете приємно здивовані.

Режисер:
Jeffrey Elmont
Країна:
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Танці на вулицях: Мова тілакадри з фільму Танці на вулицях: Мова тілакадри з фільму Танці на вулицях: Мова тілакадри з фільму Танці на вулицях: Мова тіла
Танці на вулицях: Мова тіла дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Танці на вулицях: Мова тіла українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent