UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Афера Томаса Крауна
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Афера Томаса Крауна

The Thomas Crown Affair
2 375
0
+66
6.8
720p
Сучасні бойовики з нескінченними перестрілками, горою трупів і вельми сумнівними сюжетами порядком набридли. Хочеться гри розуму, інтелектуального протистояння, захоплюючих комбінацій. Всім цим просто насичений прекрасний фільм «Афера Томаса Крауна» в оригінальній назві «The Thomas Crown Affair». Мільярдер, який досяг всього, не знає чим себе зайняти. Гнучкий розум, який звик до постійної напруги, вимагає роботи. Життя нудне без боротьби.
І наш герой знаходить собі гідну розвагу. Організовує і провертає оригінальну аферу з викраденням шедевра образотворчого мистецтва. Елегантність прозирає в кожному пункті плану крадіжки.
Безглуздо думати, що розслідувати крадіжку ніхто не буде. На жаль, поліція не конкурент генію. Але доля прихильна до Томаса Крауна і посилає йому гідного суперника. Страховий детектив, в образі приємної молодої жінки, береться за справу.
Починається суперництво двох неординарних інтелектів, тонка гра з обох сторін. Миттєва реакція на зміну ситуації, вміння розгорнути її в свою користь, якою б критичною вона не була. Всім цим в рівній мірі володіють обидва головні герої фільму. Хто візьме верх, а хто поступиться - інтрига зберігається до самого кінця фільму.

Режисер:
Джон МакТірнан
Країна:
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТакТребаПродакшн
кадри з фільму Афера Томаса Краунакадри з фільму Афера Томаса Краунакадри з фільму Афера Томаса Краунакадри з фільму Афера Томаса Крауна
Афера Томаса Крауна дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Афера Томаса Крауна українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent