UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Земля загублених / Загублений світ
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Земля загублених / Загублений світ

Land of the Lost
2 962
0
+66
5.4
720p
Фільм «Загублений світ» (Land of the lost) був знятий режисером Бредом Сілберлінгом в 2009 році. Відноситься до жанру комедія пригоди / екшн / фантастика. Слоган: «У потрібному місці в потрібний час!»
Підійде для любителів динамічних сюжетів, любителів комедій і легкого перегляду. Недотепа вчений Рік Маршалл і його віддана фанатка - помічниця Холі Кантрелл вирішують поставити незвичайний експеримент, в якому вони збираються подорожувати по вимірах в часі. Але все не так просто! Для успішності експерименту потрібно місце з високою активністю тахіонів. Таке не зустрінеш на кожному кроці, але хто шукає, той завжди знайде! Вілл Стентон - господар парку атракціонів пропонує печеру розваг зі свого парку! Вся команда прямує туди. Експеримент розпочато, прискорювач запущений! Всі троє героїв з тимчасового тунелю потрапляють в інший вимір, в інший світ. На перший погляд, він схожий на наш. Але це тільки на перший погляд. У ньому перемішані події, тварини і птахи з різних часових епох планети Земля. Прискорювач, за допомогою якого команда подорожувала загублений у тимчасовому тунелі, як героям повернутися назад? Шукати прискорювач і виживати серед місцевого населення нашій команді допомагає абориген на ім'я Ча-Ка.

Режисер:
Бред Сілберлінґ
Країна:
Рік:
Тривалість:
102 хвилини (01:42)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Земля загублених / Загублений світкадри з фільму Земля загублених / Загублений світкадри з фільму Земля загублених / Загублений світкадри з фільму Земля загублених / Загублений світ
Земля загублених / Загублений світ дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Земля загублених / Загублений світ українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent