UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Універсальний солдат 3: Відродження
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Універсальний солдат 3: Відродження

Universal Soldier: Regeneration
1 839
0
+11
5.2
720p
Жан-Клод Ван Дамм, Дольф Лундгрен і брутальний білорус Андрій Арловський в ролі чеченського терориста в блокбастері Джона Хайамса «Універсальний солдат 3: Відродження». Подивитися на цей несподіваний акторський ансамбль можна онлайн. Бойовик служить прямим продовженням «Універсального солдата» Роланда Еммеріха і ніяким чином не перетинається з картиною «Універсальний солдат 2: Повернення» Міка Роджерса. У центрі сюжету захоплення Чорнобильської АЕС чеченським терористом. Громадянина республіки Чечня на прізвище Топофф у всіх його починаннях підтримує колишній член команди «Універсальний солдат» і навіть постачає його підкріпленням в особі одного зі своїх нещадних кіборгів. Битва за АЕС набуває серйозних масштабів, до того ж в числі заручників Топоффа виявляються син і дочка самого прем'єр-міністра. Само собою, на допомогу страждаючим дітям і всім іншим поспішає легендарний Люк Девро, який творить в кадрі справжні чудеса і буквально однією лівою розправляється з удосконаленими універсальними солдатами.

Режисер:
John Hyams
Країна:
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Універсальний солдат 3: Відродженнякадри з фільму Універсальний солдат 3: Відродженнякадри з фільму Універсальний солдат 3: Відродження
Універсальний солдат 3: Відродження дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Універсальний солдат 3: Відродження українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent