UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Універсальний солдат 2: Повернення
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Універсальний солдат 2: Повернення

Universal Soldier: The Return
1 837
0
00
4.2
720p
Через 8 років на екрани телеглядачів вийшло довгождане продовження «Універсального солдата». Бойовик «Універсальний солдат» вразив своїм приголомшливим успіхом. У центрі подій фігурує всім відомий Люк Деверо, роль якого чудово виконав Жан-Клод ван Дам. Люк, який зовсім недавно був універсальним солдатом кіборгом, живе життя справжньої людини. У нього з'явилася донька, яку він дуже любить. Важко уявити, що колись він був роботом, який не знає відчуттів, не має пам'яті. Зараз головний герой працює технічним консультантом. Він самостійно створює універсальних кіборгів. Люк і уявити собі не міг, що система по створенню солдат може дати збій та йому самому знову доведеться вбивати людей. Головна ланка в створенні кіборгів - комп'ютер видає помилку. Але чи можна назвати помилкою те, що комп'ютер удосконалювався і сам почав приймати рішення, а потім діяти? Якщо Люк не зможе вчасно розкодувати систему, може трапитися непоправне для людства. Люк Деверо починає діяти. На допомогу йому приходить молоденька журналістка, здатна на все заради цікавого репортажу.

Режисер:
Мік Роджерс
Країна:
Рік:
Тривалість:
83 хвилини (01:23)
Звук:
багатоголосий закадровий | Так Треба Продакшн
кадри з фільму Універсальний солдат 2: Поверненнякадри з фільму Універсальний солдат 2: Поверненнякадри з фільму Універсальний солдат 2: Поверненнякадри з фільму Універсальний солдат 2: Повернення
Універсальний солдат 2: Повернення дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Універсальний солдат 2: Повернення українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent