UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Принцеса де Монпансьє
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Принцеса де Монпансьє

La Princesse de Montpensier
1 689
0
-24
6.4
BDrip
«Принцеса де Монпансьє» ( «La princesse de Montpensier») - це французький фільм, що розповідає про події середини XVI століття, коли Францію поглинув вогонь війни. Головна героїня фільму - багата спадкоємиця Марі де Мезьєр, яка за велінням батька змушена вийти заміж за принца Монпансьє. Однак серце дівчини належить іншій людині, забути якого вона не в силах. Також на своєму шляху фатальна красуня зустрічає і інших чоловіків, які підпадають під її чари. Круговерть подій захоплює її і робить предметом обожнювання і небезпечного суперництва багатьох чоловіків ... Картина «Принцеса де Монпансьє» припаде до душі шанувальникам жанру. Чарівна героїня Марі, роль якої виконала Мелані Тьєррі, небагатьох зможе залишити байдужими. Чоловік головної героїні, принц Монпансьє, викликає симпатію і співчуття. Сюжет неоригінальний, але цікавий, історія принцеси захоплює. Прекрасно виконані костюми героїв. Відмінна постановка фільму відтворює атмосферу Франції того часу, хоча картину і не можна назвати історичною. Жива і красива мелодрама зацікавить і захопить глядача.

кадри з фільму Принцеса де Монпансьє кадри з фільму Принцеса де Монпансьє кадри з фільму Принцеса де Монпансьє кадри з фільму Принцеса де Монпансьє
Принцеса де Монпансьє  дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Принцеса де Монпансьє українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent