UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Сповідь небезпечної людини
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Сповідь небезпечної людини

Confessions of a Dangerous Mind
1 774
0
02
7.1
FullHD
Дебют Джорджа Клуні як режисера вдався на всі сто. Назву фільму перевели як "Сповідь небезпечної людини", в оригіналі звучить як "Confessions of a Dangerous Mind". Буквально і дослівно марення небезпечного мозку. Важко зрозуміти, правда чи вигадка те, про що оповідає в своїй книзі, за якою знятий фільм, Чак Берріс, відомий телеведучий і автор багатьох шоу.
Головну роль зіграв сильний актор Сем Роквелл. Зазвичай він з'являється в ролях другого плану, божевільних лиходіїв. У цьому фільмі він божевільний бовдур, веселий і цинічний. У важку фінансову хвилину його найняли найманим вбивцею в ЦРУ. Вбивав він тридцять три людини за завданням ЦРУ. Можна дивитися фільм як комедію з маренням божевільного, можна дивитися як бойовик, де в двох паралельних життях людина вбиває розум в глядачах, організовуючи тупі шоу, або вбиває цілком живих людей на смерть. І нічого йому за це, крім грошей, не буває. Хоча ні. Його мучила трохи совість за низькопробні шоу, але ніколи за убитих людей. У будь-якому випадку, фільм вийшов іскрометний. Добротна режисура і хороші актори.

Режисер:
Джордж Клуні
Рік:
Тривалість:
113 хвилин (01:53)
Звук:
багатоголосий закадровий | АМС
кадри з фільму Сповідь небезпечної людиникадри з фільму Сповідь небезпечної людиникадри з фільму Сповідь небезпечної людиникадри з фільму Сповідь небезпечної людини
Сповідь небезпечної людини дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Сповідь небезпечної людини українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent