UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Випадковий чоловік
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Випадковий чоловік

The Accidental Husband
4 353
0
+35
5.6
FullHD
Є комедії, які мають на меті лише посміятися над екранними героями, є ті, які однозначно змушують ще й над чимось задуматися. Драматична комедія «Випадковий чоловік» саме така. Емма працює на радіо. У неї популярне шоу, яке користується величезним успіхом, особливо серед жінок. Досвідчений і тонкий психолог, вона завжди знає, коли і кому дати яку пораду. Але одного разу вона сама потрапляє в круговорот, з якого не може знайти вихід. А все починається з того, що вона переконує одну радіослухачку розлучитися зі своїм чоловіком по тій простій причині, що він козел і поганий хлопець. Після Емма знайомиться з успішним редактором Річардом, чоловіком позитивним в усіх відношеннях, і збирається за нього заміж. Справа доходить до весілля. Але виявляється, що в Емми вже стоїть штамп в паспорті. Як це могло статися? Здивуванню жінки немає меж, коли з'ясовується, що вона одружена з тим самим «поганим хлопцем», якого вона розвела з дружиною ... Любителям веселого жанру, а також шанувальникам незрівнянної Уми Турман настійно рекомендуємо подивитися «Випадковий чоловік» онлайн.

Режисер:
Гріффін Данн
Країна:
Рік:
Тривалість:
90 хвилин (01:30)
Звук:
багатоголосий закадровий | Cine+
кадри з фільму Випадковий чоловіккадри з фільму Випадковий чоловіккадри з фільму Випадковий чоловіккадри з фільму Випадковий чоловік
Випадковий чоловік дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Випадковий чоловік українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent