UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Як вийти заміж за мільярдера
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Як вийти заміж за мільярдера

Chalet Girl
7 689
0
+55
6.3
720p
Сюжет британської комедії «Як вийти заміж за мільярдера» простий і нехитрий, як і у всіх молодіжних ромкомах. Якщо вам хоч раз в житті довелося подивитися онлайн молодіжну комедію, то вам з великою ймовірністю буде знайомий сюжет і цього фільму. Колишня скейтбордистка на ім'я Кім Метьюз намагається розібратися з фінансовими проблемами після загибелі її матері. Батько не може оговтатися від горя, тому дівчина вирішує повністю піти зі спорту, щоб допомагати батькові. Робота в закусочній великих грошей не приносить, через що Кім змушена піти заради подруги і влаштуватися в розкішне шале, розташоване в Альпах. Там блондинка знаходить нових друзів і вчиться кататися на сноуборді. Один з її нових знайомих, розгледівши великий талант, радить Кім взяти участь у великих змаганнях. Тим часом дівчина закохується в Джонні, сина своїх багатих роботодавців, що значно знижує її шанси на перемогу в майбутніх змаганнях. Незабаром Кім дізнається, що Джонні насправді заручений, але це все ж не зупиняє її на шляху до перемоги, як в спорті, так і в особистому житті.

Режисер:
Філ Трейл
Рік:
Тривалість:
97 хвилин (01:37)
Звук:
професійний дубльований | Line
кадри з фільму Як вийти заміж за мільярдеракадри з фільму Як вийти заміж за мільярдеракадри з фільму Як вийти заміж за мільярдеракадри з фільму Як вийти заміж за мільярдера
Як вийти заміж за мільярдера дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Як вийти заміж за мільярдера українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent