UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Артур і мініпути
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Артур і мініпути

Arthur and the Invisibles
9 445
0
+2739
6.0
720p
Один і найвідоміших французів сучасності Люк Бессон знімає не тільки різножанрове кіно про дорослих і для дорослих; є в його скарбничці кілька стрічок для дітей, першу з яких - «Артур і мініпути» ми рекомендуємо дивитися онлайн всією сім'єю. Фільм був настільки тепло прийнятий публікою, що кілька років тому режисер вирішив переробити сценарій в книгу, що стала першою в цілій серії популярних історій про маленький чарівний народ. За визнанням автора, образ десятирічного хлопчика Артура - головного героя оповідання - він писав з себе в дитинстві. Над картиною потрудилися більше сотні аніматорів, які використовують унікальну техніку «пожвавлення» комп'ютерних створінь; в результаті на момент виходу в прокат ця робота виявилася найдорожчою європейською напіванімацією. У центрі сюжету хлопчик, сміливий серцем і сильний духом, який вирішив, у що б то не стало, допомогти своїй улюбленій бабусі зберегти будинок, який у неї погрожують відібрати за борги. Для цього Артур відправляється на пошуки скарбів в чарівну країну, населену дивовижними істотами.

Режисер:
Люк Бессон
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
багатоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Артур і мініпутикадри з фільму Артур і мініпутикадри з фільму Артур і мініпутикадри з фільму Артур і мініпути
Артур і мініпути дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Артур і мініпути українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent