UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Вбивство у «Східному експресі»
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Вбивство у «Східному експресі»

Murder on the Orient Express
14 746
2
+2226
6.5
FullHD
Фільм "Убивство в Східному експресі" - знятий за однойменним романом Агати Крісті. Вже не раз екранізований роман, знову виходить тепер у новому баченні.
В основі сюжету історія про подорож 13 пасажирів поїзда, що відправляється по Європі. Відомий своїм блискучим розумом і дедуктивним здібностями, детектив Елькюль Пуаро вирішує провести відпустку подалі від свого будинку, і сідає в один з найшикарніших поїздів свого часу - Східний експрес славиться по всьому світу. Але в першу ж ніч в сусідньому купе відбувається зухвале вбивство. Жертвою стає один багатий чоловік. В цей час ніхто не сходив і не сідав. Це означає що вбивця продовжує перебувати серед інших пасажирів. Пуаро нічого не залишається як особисто взятися за цю заплутану справу і довести її до кінця.
У нього не так багато часу і багато завдань - він повинен допитати всіх подорожуючих, визначити злочинця і не допустити того, щоб відбулися нові вбивства. Так як коло підозрюваних дуже вузьке, то під підозрою виявляється кожен з присутніх. Як швидко зможе впоратися легендарний детектив з цим нелегким завданням. Хто ж з його сусідів виявиться тим самим жорстоким і безпринципним вбивцею.

Режисер:
Кеннет Брана
Країна:
Рік:
Тривалість:
114 хвилин (01:54)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Вбивство у «Східному експресі»кадри з фільму Вбивство у «Східному експресі»кадри з фільму Вбивство у «Східному експресі»кадри з фільму Вбивство у «Східному експресі»
Вбивство у «Східному експресі» дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Вбивство у «Східному експресі» українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. unicode
    7 січня 2024 21:39
    0
    Перед "кіносеансом" перегляньте екранізацію 1974-го, вона теж м'яко кажучи не шедевр, проте у ній є хоч якась дедуктивна логіка.
    Ну а даний "детективний" римейк, опісля оригіналу здасться вам недолугою стрічкою, а то і зовсім - комедією.
  2. Vasyl
    10 травня 2022 01:41
    +1
    Дуже хороший фільм. Ці костюми, манери та головне романтична атмосфера початку 20-го століття. Просто мед на душу. На додачу актори вищого класу! Раджу однозначно!