UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Жах Амітівілля: Пробудження
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Жах Амітівілля: Пробудження

Amityville: The Awakening
1 593
0
+22
4.9
FullHD
Головна героїня фільму «Жах Амітівілля: Пробудження» мати-одиначка, на вихованні у якій знаходиться троє дітей. Переїжджаючи в невідоме місто під назвою Амітівілль, вона сподівалася там знайти щастя і спокій. Однак все сталося абсолютно інакше. Про будинок, в який заселилася родина, ходили погані чутки. У давні часи в цьому будинку жила одна сім'я. В один день глава цього сімейства почав чути дивні, незрозумілі голоси, які наказували йому виконувати певні дії. Під впливом нечистої сили чоловік застрелив з рушниці всю свою сім'ю, а після і сам наклав на себе руки. Як би місцеві жителі не намагалися, забути цю історію їм не вдавалося. Жителі намагалися близько не підходити до дивного дому, так як вважали, що саме він є причиною тієї трагічної ситуації. Головна героїня не знала про цю страшну історію. Але їй довелося її дізнатися, як тільки всі мешканці стали чути дивні,лячні голоси, які долинали з кожної кімнати. У будинку стали переміщатися предмети, а вночі було чітко чути сторонні звуки. На все, що відбувається можна було б не звертати уваги, якби діти не стали вести себе занадто підозріло. Екстрасенси виявилися безсилі в цій ситуації, і матері довелося самій розбиратися в цій справі.

Режисер:
Франк Халфун
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
85 хвилин (01:25)
Звук:
професійний дубльований | студія Tretyakoff production
кадри з фільму Жах Амітівілля: Пробудженнякадри з фільму Жах Амітівілля: Пробудженнякадри з фільму Жах Амітівілля: Пробудженнякадри з фільму Жах Амітівілля: Пробудження
Жах Амітівілля: Пробудження дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Жах Амітівілля: Пробудження українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent