UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Моє велике грецьке весілля 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Моє велике грецьке весілля 2

My Big Fat Greek Wedding 2
1 298
0
+33
6.0
FullHD
Дії фільму розгортаються через вісімнадцять років після бурхливих подій, показаних в першій частині, що стала однією з найуспішніших комедій свого часу.
Після свого неймовірного весілля Єн і Тула з головою йдуть в сімейне життя, віддаючи весь вільний час підростаючій дочці Періс. З кожним днем ​​потопаючи в повсякденному вирі сімейних турбот, наші герої починають розуміти, що у них все менше залишається часу на себе. І ось, нарешті, настає той радісний момент, коли Періс, закінчивши середню школу, стає досить дорослою і самостійною. З одного боку це добре, адже батькам, що бажають щоб їх дочка завжди була поруч і пішла вчитися до місцевого коледжу, більше не потрібно постійно наглядати за своєю уже дорослою дитиною, але з іншого боку з'являється маса проблем, пов'язаних з тим, що Періс навідріз відмовляється продовжувати навчання в Чикаго, бажаючи виїхати подалі від нестерпних родичів, які постійно втручаються в її особисті справи.
Та й подружжя, у яких останнім часом з'явилося хоч трохи вільного часу, не можуть відчути себе по-справжньому наодинці, адже кожен раз, коли виникає така бажана інтимна обстановка, з'являється хтось із їхньої величезної сімейки.
Раптово старі Костас і Марія, батько і мати Тули, дізнаються про те, що багато років тому священик, у якого обвінчалася молодят, не підписав їм свідоцтво про шлюб, а значить, вони прожили все своє довге життя практично не одруженими. А так як Марія протягом всього свого життя твердила дочці, що жінка обов'язково повинна бути заміжня, старенька вирішує не просто заново розписатися, а зіграти справжнє весілля, та таке, щоб було не гірше, ніж у її улюбленої дочки.

Режисер:
Кірк Джонс
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму Моє велике грецьке весілля 2кадри з фільму Моє велике грецьке весілля 2кадри з фільму Моє велике грецьке весілля 2кадри з фільму Моє велике грецьке весілля 2
Моє велике грецьке весілля 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Моє велике грецьке весілля 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent