UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Післявесільний розгром
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Післявесільний розгром

A Few Less Men
1 872
0
00
4.8
FullHD
Дивовижна австралійська кінокомедія є сиквелом знаменитого фільму про друзів-невдах і божевільне весілля. Дії розгортаються відразу після подій першої частини. Один з хлопців зривається зі скелі, але йому неймовірно щастить, і він виживає. Однак тут же його тисне величезний валун. Компанія в шоці. Мало того, брат загиблого Люка у нестямі від злості. Він заявляє, що якщо тіло мертвого братика не буде доставлене в Лондон в термін, то їх чекає страшна розплата - а ця людина не звикла жартувати з такими речами. Тепер нареченому Девіду і двом його друзям потрібно докласти максимум зусиль, щоб труну з Люком виявилася якомога швидше в столиці Великобританії. Вони вирішують добиратися повітрям. Однак у таких людей завжди все йде не за планом. На цей раз раптові неполадки з літаком призводять до вимушеної посадки в глушині посеред пустелі. А час-то не чекає! Хлопці беруть труну і починають свою захоплюючу подорож через країну, щоб виконати покладену на них місію і зберегти свої шкури. І, звичайно, не обходиться без всіляких пригод, які включають в себе секс, наркотики, дурні ситуації і несподівані повороти. Доставка мертвого друга, як виявляється, може виявитися не тільки важким, але і вельми цікавим заходом. І все це - наслідки весілля!

Режисер:
Марк Лампрелл
Жанр:
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
багатоголосий закадровий | студія AAA-sound
кадри з фільму Післявесільний розгромкадри з фільму Післявесільний розгромкадри з фільму Післявесільний розгромкадри з фільму Післявесільний розгром
Післявесільний розгром дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Післявесільний розгром українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent