UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Джек Раян: Теорія хаосу
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Джек Раян: Теорія хаосу

Jack Ryan: Shadow Recruit
2 808
0
+11
6.2
FullHD
Детективний трилер «Джек Раян: Теорія хаосу», знятий британським кінорежисером Кеннетом Брана, розповідає про пригоди Джека Раяна, героя книг відомого американського письменника Томаса Кленсі.
Після того, як Джек Раян залишив лави морської піхоти, він влаштувався працювати фінансовим аналітиком під керівництвом ЦРУ. Одного разу виконуючи чергове завдання, Джек розкриває якусь змову, направлену обрушити економіку США. Своїми домислами герой ділитися з керівництвом, і ті приймають рішення відправити його в Москву, щоб він міг до кінця у всьому розібратися.
Незабаром після прибуття на місце Джека намагаються вбити, і йому не залишається нічого іншого, як пригадати армійське минуле, і взяти зброю в руки. Таким чином, він зі звичайного аналітика перетворюється на справжнісінького спеціального агента, якому належить зробити все можливе, щоб запобігти міжнародній змові, здатній занурити світову економіку в безодню хаосу.

Режисер:
Кеннет Брана
Країна:
Рік:
Тривалість:
105 хвилин (01:45)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Джек Раян: Теорія хаосукадри з фільму Джек Раян: Теорія хаосукадри з фільму Джек Раян: Теорія хаосукадри з фільму Джек Раян: Теорія хаосу
Джек Раян: Теорія хаосу дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Джек Раян: Теорія хаосу українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent