UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Великий
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Великий

Big
5 936
1
+1111
7.3
720p
Добра, зворушлива і неймовірно людяна комедія з Томом Хенксом у головній ролі. Режисером фільму стала Пенні Маршал, творець таких картин, як «Пробудження», «Сильна жінка» і «Нокдаун». Сюжет фільму розповідає глядачеві про маленького хлопчика, який дуже хоче бути великим, і одного разу його бажання збувається: він стає собою в 30 років. Приголомшлива акторська гра, непередбачувані сюжетні повороти і відмінна режисура припадуть до душі навіть самим вимогливим глядачам. Тринадцятирічний хлопчик Джошуа Баскин страждає від дитячих комплексів і мріє скоріше вирости. Він навіть загадує це в вуличному автоматі-виконавця бажань. Яке ж здивування героя, коли на наступний день він прокидається в тілі тридцятирічного чоловіка. Йому доводиться бігти з дому, тому що батьки йому не вірять. Незабаром Джошуа відправляється в Нью-Йорк, а там влаштовується в магазин іграшок Макміллана, який любив з дитинства. Його безпосередній, «дитячий» погляд на роботу приносить майже розореому магазину небувалий дохід. Як Том Хенкс впадає в дитинство ви можете подивитися онлайн у фільмі «Великий».

Режисер:
Пенні Маршалл
Країна:
Рік:
Тривалість:
104 хвилини (01:44)
Звук:
двоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Великийкадри з фільму Великийкадри з фільму Великийкадри з фільму Великий
Великий дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Великий українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Оксана
    10 жовтня 2022 19:57
    0
    Один з найулюбленіших фільмів ще з дитинства. Фільм може і не шедевр, але все одно передивляюсь з великою насолодою ☺️ Дякую сайту