UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Життя по Джейн Остін
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Життя по Джейн Остін

The Jane Austen Book Club
2 368
0
+66
6.8
720p
Роки йдуть, одна епоха змінює іншу, а людські почуття залишаються все тими ж: люди продовжують любити, ненавидіти, боротися за щастя, розчаровуватися і знову сподіватися на краще. І яке б століття не стояло на подвір'ї, нас всіх хвилювали, хвилюють і будуть хвилювати одні і ті ж речі. Романтична комедія «Життя по Джейн Остін» - чергове тому підтвердження. Адже, якщо вдуматися, наші переживання мало чим відрізняються від душевних метань героїв класичних романів. Подивіться це чудове кіно онлайн і подаруйте собі гарний настрій. Режисером фільму стала Робін Свікорд, яка написала сценарії до «Практичної магії», «Мемуарів гейші» і «Загадкової історії Бенджаміна Баттона». Головні ролі виконали Кеті Бейкер ( «Едвард руки-ножиці», «Холодна гора»), Емілі Блант ( «Молода Вікторія»), Марія Белло ( «Тут курять), Хью Денсі (« Дорослі іграшки »). Один молодий чоловік і п'ять жінок об'єднуються в своєрідний літературний гурток і обговорюють творчість своєї улюбленої письменниці - Джейн Остін. На сторінках її романів вони знаходять відповіді на нагальні питання, в героях впізнають самих себе, а тим часом життя кожного з них - це самостійна і дуже цікава історія.

Режисер:
Робін Суікорд
Країна:
Рік:
Тривалість:
106 хвилин (01:46)
Звук:
багатоголосий закадровий | Інтер
кадри з фільму Життя по Джейн Остінкадри з фільму Життя по Джейн Остінкадри з фільму Життя по Джейн Остінкадри з фільму Життя по Джейн Остін
Життя по Джейн Остін дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Життя по Джейн Остін українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent