UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » 2+1 / Завтра все лиш починається
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

2+1 / Завтра все лиш починається

Demain tout commence
2 937
0
+33
7.4
FullHD
Омар Сі і Клеменс Поезі в зворушливому рімейку популярного мексиканського фільму «Інструкція не додається» від режисера Хьюго Желена ( «Як брати»). Самуїл хотів би завжди насолоджуватися своїм безтурботним життям на узбережжі Франції, але несподівано дізнався, що у нього є маленька дочка. Епізод буквально застав його зненацька: дитину йому вручили на яхті, і хто мама дівчинки, Самуїлу залишається лише здогадуватися. Не відмовляючись від свого батьківства, він вирушає разом з маленькою Глорією на пошуки мами-зозулі, ще не підозрюючи, куди веде його доля. Бажаючи доньці найкращого, він влаштовується на роботу каскадером і намагається бути їй хорошим батьком, забувши про те, яким розгільдяєм він був раніше. Але якраз тоді, коли в їх розмірене життя вривається трагедія, появляється і мама дівчинки, яка має намір зруйнувати сімейну ідилію Самуїла і Глорії, повернути дочку і відвезти її в Америку. Як вирішиться ця жаліслива сімейна драма? Дивитися онлайн цей фільм можна на нашому сайті.

Режисер:
Hugo Glin
Рік:
Тривалість:
118 хвилин (01:58)
Звук:
багатоголосий закадровий
кадри з фільму 2+1 / Завтра все лиш починаєтьсякадри з фільму 2+1 / Завтра все лиш починаєтьсякадри з фільму 2+1 / Завтра все лиш починаєтьсякадри з фільму 2+1 / Завтра все лиш починається
2+1 / Завтра все лиш починається дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм 2+1 / Завтра все лиш починається українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent