UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Поспішиш - людей насмішиш
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Поспішиш - людей насмішиш

Fools Rush In
2 109
0
+11
6.1
720p
Сюжет фільму "Поспішиш - людей насмішиш" (Fools Rush In) заснований на взаємовідношеннях двох молодих людей, яких доля випадково звела разом. Алекс - молодий успішний інженер, працює в успішній нью-йоркської компанії, отримує замовлення на будівництво нічного клубу в Лас-Вегасі. В один з вечорів в барі випадково знайомиться з привабливою мексиканською дівчиною Ізабель. Не розраховуючи на що-небудь серйозне, як часто буває в таких випадках, молоді люди проводять спільно ніч. На ранок Алекс з сумом зауважує що дівчина пішла. Намагаючись її знайти, Алексу залишається змиритися залишивши в пам'яті спогад про прекрасну незнайомку. Проходить три місяці Алекс готується до відкриття клубу, коли на порозі його будинку несподівано з'являється Ізабель повідомляючи йому що вона ... вагітна. Як порядній людині Алексу нічого не залишається, крім того як одружитися з нею. Тут-то і починається найцікавіше. Алекс і Ізабель належать до різних світів і знайомство з ними приносить одне задоволення. "Поспішиш - людей насмішиш" - це добрий веселий фільм (з такими акторами в головній ролі він і не міг бути іншим), який прекрасно поєднує в собі комедійну і драматичну складову. З одного боку показуючи, що випадкова ніч любові іноді має наслідки, що часто можна бачити в реальному житті (що дійсно рідко можна зустріти так це те, що випадковий зв'язок може привести до щасливого сімейного життя), з іншого боку сімейне життя це робота над якою потрібно працювати удвох.

Режисер:
Енді Теннант
Країна:
Рік:
Тривалість:
109 хвилин (01:49)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму Поспішиш - людей насмішишкадри з фільму Поспішиш - людей насмішишкадри з фільму Поспішиш - людей насмішишкадри з фільму Поспішиш - людей насмішиш
Поспішиш - людей насмішиш дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Поспішиш - людей насмішиш українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent