UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Міст через річку Квай
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Міст через річку Квай

The Bridge on the River Kwai
2 411
0
+44
8.2
FullHD
Що таке війна для людей? Для одних - це спосіб стати більш відомим, для інших - отримати задоволення від смертельно небезпечних боїв і сутичок, немов від наркотиків. Є також і ті, які знаходять в собі сили, щоб присвятити своє життя боротьбі за свою країну. А деякі, можуть знайти філософський сенс, як це відбувається з одним з головних героїв військової психологічної драми «Міст через річку Квай» (The Bridge on the River Kwa). Фільм переглядається на одному диханні, настільки входиш в ту атмосферу, що мимоволі стаєш свідком всіх подій. Гра акторів, екстер'єр, сюжетна лінія - все це робить фільм настільки чудовим, що післясмак ще довго тримається на душі. Ця картина про долю людей, про важкий тягар воєн, про витримку, хоробрість і стійкість людей. А міст є символом того, заради чого варто жити і боротися. Фільм демонструє всю жорстокість і трагічність війни, але в той же час і показує простих людей, які готові боротися, гинути в ім'я свободи і мирного життя свого народу. Є фільми, які швидко забуваються, є ті, які є просто хорошим проведенням часу. Даний фільм змінить не тільки ваш світогляд, а й погляд на деякі речі.

Режисер:
Девід Лін
Рік:
Тривалість:
161 хвилина (02:41)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Міст через річку Квайкадри з фільму Міст через річку Квайкадри з фільму Міст через річку Квайкадри з фільму Міст через річку Квай
Міст через річку Квай дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Міст через річку Квай українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent