UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Добрий динозавр
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Добрий динозавр

The Good Dinosaur
16 102
0
+5256
6.7
FullHD
Ця неймовірна історія пропонує нам трохи пофантазувати і уявити, що ж було, якби величезний астероїд, який повинен був знищити динозаврів, пролетів повз Землю, вплинувши на її мешканців, залишивши лише яскравий слід на зоряному небосхилі. І тепер, гігантські ящури, які еволюціонували набагато випередили би в розвитку первісних людей, перетворилися в розумних істот, які навчилися говорити, заводити сім'ї, а так само займатися скотарством і землеробством.
У центрі сюжету виявляється маленький бронтозавр на ім'я Арло, який, вилупившись найпізніше, є найменшим членом в родині. У свої одинадцять років малюк намагається хоч якось допомогти батькам утримувати сімейну ферму, але ніяк не може цього зробити, тому що не в силах подолати свій страх, адже він з найменших років боїться всього чого тільки можна. Одного разу наш герой падає в швидку річку, чиї стрімкі води забирають малюка дуже далеко від рідного дому. І тепер, щоб вижити і дістатися додому, йому волею-неволею доведеться боротися зі страхами, блукаючи по новим лякаючих своєю невідомістю місцях.
По дорозі додому Арло знайомиться з людським хлопчиком, який в силу свого розвитку не вміє говорити, лазить рачки і забавно гарчить. Звиклий більшу частину свого життя перебувати в диких умовах, де постійно доводиться боротися за життя або ховатися від небезпеки, хлопчик стає для динозаврика своєрідним провідником і талісманом під час важкої подорожі додому. Поступово між ними виникає міцна дружба.

Режисер:
Пітер Сон
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
професійний дубльований
В підбірках:
кадри з фільму Добрий динозавркадри з фільму Добрий динозавркадри з фільму Добрий динозавркадри з фільму Добрий динозавр
Добрий динозавр дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм мультфільм Добрий динозавр українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent