UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Їсти, молитися, кохати
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Їсти, молитися, кохати

Eat Pray Love
26 889
0
+1822
5.8
720p
Елізабет Гілберт успішна жінка, у якої в свої роки все, про що могли б мріяти більшість представниць прекрасної статі. Чудова освіта, люблячий чоловік, недавно куплений шикарний будинок і успішна кар'єра письменниці здавалося б, що ще потрібно для щасливого життя? Одного разу, перебуваючи на Балі, де письменниця збирала матеріал для написання статті в журнал, вона знайомиться з місцевим знахарем в дев'ятому поколінні Кітут Ліяр, який передбачає нашої героїні найближче майбутнє і, наостанок, дає їй кілька життєвих порад. По прибуттю додому Елізабет починають долати сумніви про правильність вибору життєвого шляху, вона починає розуміти, що живе зовсім не тим життям, про яке мріяла. Подавши на розлучення і насилу перенісши хворобливий процес розлучення, письменниця йде в тривалу творчу відпустку на рік і відправляється мандрувати світом. Спершу вона відправляється в чудову Італію, де проводить кілька місяців, насолоджуючись вишуканими стравами чудової місцевої кухні. Далі вона відвідує загадкову Індію, щоб за допомогою древньої релігії і вікової мудрості пізнати власну внутрішню філософію. Останнім пунктом призначення виявиться екзотичний острів Балі, що входить до складу Індонезії, де Елізабет спробує знайти гармонію і заодно знайде справжнє кохання. Відкриваючи все нові горизонти, наша героїня намагається зрозуміти себе, щоб знайти довгоочікуване щастя.

Режисер:
Раян Мерфі
Країна:
Рік:
Тривалість:
133 хвилини (02:13)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Їсти, молитися, кохатикадри з фільму Їсти, молитися, кохатикадри з фільму Їсти, молитися, кохатикадри з фільму Їсти, молитися, кохати
Їсти, молитися, кохати дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Їсти, молитися, кохати українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent