UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Академія вампірів: Сестри по крові
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Академія вампірів: Сестри по крові

Vampire Academy
2 530
0
+13
5.5
720p
Неймовірно захоплюючий фентезійний бойовик, знятий за однойменною серії бестселерів Рейчел Мід. Режисером картини виступив Марк Вотерс, творець таких чудових комедій, як «Чумова п'ятниця», «Погані дівчата» і «Догори ногами». Головну роль в картині виконала українська зірка - Ольга Куриленко. Головна героїня сімнадцятирічна Розмарі Хезевей - дампір, тобто дитя людської жінки і вампіра. Розмарі з ранніх років навчається в академії вампірів, де готують до дорослого життя таких ж, як вона. Краща подруга дівчини - моройська принцеса Лісса, чий рід є найдавнішим і могутнім в історії вампірів. У віці 15 років Роза потрапила в автомобільну аварію, де повинна була загинути, але Лісса яка опинилася поблизу несвідомо повернула її до життя. З тих пір між подругами встановився міцний емоційний зв'язок, що дозволяє їм навіть на відстані відчувати один одного. Ця здатність дуже стане в нагоді їм під час нападу на академію стародавнього зла ... Для всіх шанувальників «Сутінків» і «Щоденників вампіра», дивитися онлайн «Академія вампірів» стане самим вірним рішенням.

кадри з фільму Академія вампірів: Сестри по кровікадри з фільму Академія вампірів: Сестри по кровікадри з фільму Академія вампірів: Сестри по кровікадри з фільму Академія вампірів: Сестри по крові
Академія вампірів: Сестри по крові дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Академія вампірів: Сестри по крові українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent