UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Старскі та Гатч
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Старскі та Гатч

Starsky & Hutch
1 774
0
+22
6.1
FullHD
У кінокартині "Старскі і Хатч" (Starsky Hutch) нам розповідається про одного з найдосвідченіших агентів, який працює під прикриття. Це агент Старскі, він дуже серйозно підходить до всіх можливих справ і коли він на своїй роботі ніхто не зможе залишитися безкарним. А його робота майже ніколи не закінчується. Він так старанний по спадковості від своєї матері. Адже його мати була величезною легендою їх міської поліції. Він намагається з усіх сил довести всім, що можна буде стати відмінним Суперполіцейським працюючи зовсім не так як його мати. А одним з її можливих рецептів був її хороший напарник. А Девід же робить все навпаки, він постійно змінює своїх напарників. Хатчінсон зовсім має свої власні погляди на дуже ідеального поліцейського. Він досить кмітливий і миттю приймає потрібні рішення. Але от не задача в тому, що його поспіх призводить до постійних провалів. Шеф поліції вирішив об'єднати їх в одну команду і випустити на роботу. З першого моменту їх спільної роботи їм вдалося вийти на досить великий слід з продажу наркоти. Все показує на одного бізнесмена але ось немає доказів.

Режисер:
Тодд Філліпс
Країна:
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
професійний дубльований | НЛО-ТВ
кадри з фільму Старскі та Гатчкадри з фільму Старскі та Гатчкадри з фільму Старскі та Гатчкадри з фільму Старскі та Гатч
Старскі та Гатч дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Старскі та Гатч українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent