UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Щоденник слабака 3: Собачі дні
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Щоденник слабака 3: Собачі дні

Diary of a Wimpy Kid: Dog Days
3 042
0
+88
6.3
720p
Проблеми, переживання і сподівання усіх типових учнів типової середньої школи відбив в словах і картинках письменник-карикатурист Джефф Кінні. Його серія ілюстрованих книг про підлітка Грега Хеффлі без всякого чарівництва і супергероїв стала бестселером і лягла в основу довгограючої кінофраншизи. Третій і четвертий томи гумористичного «Щоденника слабака» екранізував режисер Девід Бауерс ( «Змивайся», «Астробой»), а до ролі невдалого школяра повернувся Захарі Гордан. Літні канікули головного героя дбайливо псують його батьки у виконанні акторів-комедіантів Стіва Зана ( «Національна безпека», «Черговий тато», «Ідеальна втеча») і Рейчел Харріс ( «Похмілля у Вегасі», «Соліст»). У шестикласника Грега Хеффлі починаються довгі канікули, на які він побудував ідеальні плани. Перше - грати в улюблені відеоігри, друге - завоювати прекрасну однокласницю Холлі, третє - поєднати відеоігри і Холлі. Передбачувано, що його солодким мріям про неробство заважають його надто активні батьки. Мама організовує для школярів нудний книжковий гурток, а тато примушує Грега до активного відпочинку на природі. У відчаї він тікає в заміський клуб разом зі своїм кращим другом Роулі, де зустрічає Холлі, яка викладає теніс. Грег теж береться за ракетку, сподіваючись убити відразу двох зайців - відв'язатися від батьків і досягти успіху в любові. Але у Грега, як водиться, ніщо і ніколи не йде за планом. Запрошуємо разом з ним пережити одні насичені і веселі літні канікули і подивитися онлайн підліткову комедію «Щоденник слабака 3».

Режисер:
David Bowers
Країна:
Рік:
Тривалість:
94 хвилини (01:34)
Звук:
професійний дубльований | ТЕТ
кадри з фільму Щоденник слабака 3: Собачі днікадри з фільму Щоденник слабака 3: Собачі днікадри з фільму Щоденник слабака 3: Собачі днікадри з фільму Щоденник слабака 3: Собачі дні
Щоденник слабака 3: Собачі дні дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Щоденник слабака 3: Собачі дні українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent