UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Машина часу в джакузі 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Машина часу в джакузі 2

Hot Tub Time Machine 2
2 150
0
02
5.1
720p
Пам'ятаєте невдах, які залізли в одну ванну, напилися до чортиків і перенеслися в 80-ті піднімати самооцінку? Так ось, вони повернулися! Отримавши можливість свіжого старту, кожен з хлопців скористався нею по-своєму. Лу (Роб Кордрі) заснував корпорацію і став батьком Інтернету. Нік (Крейг Робінсон) першим записав всі кльові хіти і з тих пір просто стриже зелень. А Джейкоб (Кларк Дьюк) продовжив вдосконалюватися в технічній думці. І ось коли друзі впевнилися, що вони в повному шоколаді, красавчик Лу отримує кулю прямо посеред світського прийому у власному будинку. Нік і Джейкоб затягнуть спливаючого кров'ю Лу в вдосконалене джакузі і, діючи за знайомою схемою, спробують виграти другу час. Норовлива машина закине хлопців на десять років в майбутнє, де їм належить дізнатися багато нового про те, чим їм тепер доведеться займатися. У сиквелі кумедної комедії режисер Стів Пінк змусив героїв видати вдвічі більше куражу і відчайдушних веселощів - все заради того, щоб вам сподобалося дивитися онлайн «Машина часу в джакузі 2».

Режисер:
Стів Пінк
Країна:
Рік:
Тривалість:
93 хвилини (01:33)
Звук:
багатоголосий закадровий | Новий Канал
кадри з фільму Машина часу в джакузі 2кадри з фільму Машина часу в джакузі 2кадри з фільму Машина часу в джакузі 2кадри з фільму Машина часу в джакузі 2
Машина часу в джакузі 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Машина часу в джакузі 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent