UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Якось у Мексиці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Якось у Мексиці

Once Upon a Time in Mexico
1 728
0
+11
6.4
FullHD
Гостросюжетний трилер "Якось у Мексиці" (Once Upon a Time in Mexico) - вдале продовження історій, режисера Роберта Родрігеса. Картина вийшла на екрани в 2003 році. Це третя частина про життя і небезпечні пригоди музиканта Ель Марячі. У головній ролі неповторний Антоніо Бандерас і чудова Сальма Хаєк. Його сім'я загинула і він звинувачує у всьому генерала Маркеса. Його спрагу помсти хоче використовувати агент ЦРУ в своїх цілях. Його намагаються завербувати і зробити все, щоб генерал був знищений руками музиканта. Банда наркобарона Маркеса реально загрожує життю президента і владі, вони намагаються знищити генерала і його людей. Ель Марячі повинен був виступити в ролі ляльки в руках агентів. Але підкорятися ЦРУ не входило в плани сміливого мексиканця. Він хоче помститися за смерть дружини і знищити генерала, але за своїм планом. Знайшовши двох помічників, він затіває свій план помсти. Друзів чекає неймовірна небезпека, але їх ніхто не зупинить. Як викрутиться музикант? Чи зуміє врятувати друзів і допомогти президенту?

Режисер:
Роберт Родрігес
Країна:
Рік:
Тривалість:
102 хвилини (01:42)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Якось у Мексицікадри з фільму Якось у Мексицікадри з фільму Якось у Мексицікадри з фільму Якось у Мексиці
Якось у Мексиці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Якось у Мексиці українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent