UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Найкраще в мені
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Найкраще в мені

The Best of Me
7 925
0
+1111
6.7
FullHD
Ніколас Спаркс знову підкинув кінематографу ласу ідею для сценарію. Екранізувати книгу письменника, причетного до появи таких мелодрам як «Щоденник пам'яті», «Поспішай кохати», «Послання в пляшці» і «Ночі в Роданті» взявся Майкл Хоффман . Романтична історія кохання Аманди і Доусона почалася, коли героям було ще занадто мало років, щоб будувати серйозні плани на майбутнє. Розвиток шкільного роману був настільки стрімким, що батько Аманди став всерйоз хвилюватися за дочку. Колесо долі повернулося проти юних закоханих, їх життєві шляхи розійшлися і перетнулися знову лише через двадцять років, коли Аманда приїхала в рідне місто на похорони близького друга і, природно, зустріла Доусона. У кожного з них тепер свої турботи і зобов'язання, але виявилося, що колишні почуття нікуди не зникли і готові розгорітися колишнім вогнем від найменшої іскри. Наскільки красиво і зворушливо це буде відбуватися, ви дізнаєтеся, почавши дивитися онлайн «Найкраще в мені».

Режисер:
Майкл Хофман
Країна:
Рік:
Тривалість:
118 хвилин (01:58)
Звук:
багатоголосий закадровий | К1
кадри з фільму Найкраще в менікадри з фільму Найкраще в менікадри з фільму Найкраще в менікадри з фільму Найкраще в мені
Найкраще в мені дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Найкраще в мені українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent