UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » R.I.P.D. Примарний патруль
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

R.I.P.D. Примарний патруль

R.I.P.D.
9 404
0
+2125
5.6
FullHD
Режисер Роберт Швентке, здається, полюбив абревіатури: спочатку він випустив фільм «РЕД», що розшифровується як «Реально Екстремально Зухвалий» (Retired, Extremely Dangerous), ну а його нове творіння носить назву RIPD (Rest In Peace Department), тобто "Спочивай з миром". Як і «РЕД», RIPD можна сміливо віднести до жанру комедійного бойовика: добро бореться зі злом, кулі свистять по степу, круті хлопці б'ють інших крутих хлопців, тільки на цей раз вже не в одному світі, а відразу в двох: нашому і потойбічному . Подивитися це нетривіальне кіно можна онлайн. У головних ролях Раян Рейнольдс, оскароносець Джефф Бріджес, Кевін Бейкон, Мері- Луїз Паркер. Виявляється, в потойбічному світі є цілий департамент з розслідування вбивств. Причому детективи, службовці в ньому, можуть працювати не тільки з покійними, а й з живими. Одного разу на небеса потрапляє молодий поліцейський, убитий невідомим покидьком. Він готовий служити в потойбічному департаменті хоч сотню років, але в обмін на це просить місцевих умільців відшукати свого вбивцю.

Режисер:
Роберт Швентке
Країна:
Рік:
Тривалість:
96 хвилин (01:36)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТРК Україна
кадри з фільму R.I.P.D. Примарний патрулькадри з фільму R.I.P.D. Примарний патрулькадри з фільму R.I.P.D. Примарний патрулькадри з фільму R.I.P.D. Примарний патруль
R.I.P.D. Примарний патруль дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм R.I.P.D. Примарний патруль українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent