UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломона
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломона

The Librarian: Return to King Solomon's Mines
4 641
0
+1515
6.3
FullHD
Друга частина картини про знаменитого шукача древніх артефактів Флінна Карсене "Бібліотекар 2: Повернення в Копальні Царя Соломона" (The Librarian: Return to King Solomon's Mines) поєднує в собі непередаване відчуття дружби, любові і небезпечних пригод з хорошою порцією іскрометного гумору. Розповідь ведеться про життя простого трудівника бібліотеки Нью-Йорка, Фліна Карсена, який коротав життя за прочитанням запорошених книжок, виконанням одноманітної роботи, і прибиранням робочого місця. Ще з дитинства він виявив підвищений інтерес до пригод, Флін, волею долі натикається на найдавніший манускрипт про міфічні Копальні царя Соломона. Приймаючи рішення відшукати це місце і розгадати багатовікову таємницю захованих скарбів, він і гадки не має, що це пригода може стати найцікавішою, захоплюючою і можливо останньою в його житті. Стародавні таємниці і їхні розгадки, відмінна гра акторів, зйомки фільму на різних континентах, але найголовніше інтрига, на протязі всього фільму тримає вас в напрузі, доставлять вам масу позитивних емоцій. Якщо в вас живе інтерес до таємниць і загадок древніх часів, невблаганний дух пригод, авантюри і тяги до знань, то цей фільм, безумовно доведеться вам до смаку.

Режисер:
Джонатан Фрейкс
Країна:
Рік:
Тривалість:
92 хвилини (01:32)
Звук:
багатоголосий закадровий | ICTV
кадри з фільму Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломонакадри з фільму Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломонакадри з фільму Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломонакадри з фільму Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломона
Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломона дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Бібліотекар 2: Повернення в копальні царя Соломона українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent