UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Дихай
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Дихай

Breathe
3 324
1
+46
7.1
FullHD
Робіну Кавендишу (Ендрю Гарфілд) вдалося підкорити серце неприступної Діани (Клер Фой), і закоханим здавалося, що їх чекає довге, наповнене щастям і пригодами життя. Крім того, вони дізнаються, що незабаром у них буде дитина. Але в щасливе сімейне життя вторгається страшний діагноз: перехворівший поліомієлітом, Робін виявився паралізованим нижче шиї. І найстрашніше - параліч незворотній, а значить, Робін ніколи не зможе ні ходити, ні навіть самостійно дихати. Лікарі попереджають вагітну Діану: попереду у них з чоловіком - лічені місяці. Але Діана вирішує боротися за сімейне щастя: вона не дозволить, щоб залишок життя її чоловік пройшов в лікарняних стінах, він обов'язково побачить, як зростає їхній син. З цією мелодрамою актор Енді Серкіс дебютував в світі кіно як режисер. Якщо ви не дізналися ім'я цього актора, то згадайте Голлума з «Володаря Кілець» або Цезаря з «Планети мавп» - саме Серкіс втілив ці образи на екрані. В основі цього зворушливого фільму лежить реальна історія батьків відомого продюсера Джонатана Кавендіша ( «Щоденник Бріджет Джонс», «Золотий вік»), разом з яким Енді Серкіс працював на кіностудії The Imaginarium. Подивитися фільм «Дихай» онлайн в хорошій якості ви можете на нашому сайті.

Режисер:
Енді Серкіс
Рік:
Тривалість:
118 хвилин (01:58)
Звук:
професійний дубльований | студія ААА-sound
кадри з фільму Дихайкадри з фільму Дихайкадри з фільму Дихайкадри з фільму Дихай
Дихай дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Дихай українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
  1. Галина
    21 лютого 2023 15:26
    0
    Дивилась фільм з мокрими очима. Розумію його біль та дружини , адже в самої хлопець в такому стану був ( зараз трохи краще).
    Дякую, що є такі фільми де показуєте, що навіть попри тяжкий діагноз можна жити далі..