UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2

Evil Dead II
1 363
0
+11
7.8
FullHD
Друга частина знаменитої трилогії Сема Реймі «Зловісні мерці». Некрономікон - Книга Мертвих. Як свідчить легенда, її написали самі темні сили. Книга служила дверима в світ зла, по ту сторону реальності. Вона була створена дуже і дуже давно, в ті часи, коли моря були червоними від крові. Цією кров'ю вона і була написана. У 1300 році книга безслідно зникла. Наш час. Старий знайомий, Еш, незважаючи ні на що, повертається в зловісний будинок в лісі, де відбувалися події першої частини фільму. На цей раз у хлопця нова подружка, з якою він має намір провести вихідні на самоті. Парочка влаштовує романтичну вечерю, коли Еш знаходить магнітофон, а поруч з ним дивну книгу. Хлопець вирішує прослухати запис на бобіні, з якого дізнається про якогось професора Реймонда Ноубає і його важливу знахідку. Це Книга Мертвих, заклинання з якої професор надиктовує в мікрофон, в результаті чого пробуджує древні сили зла, які вселяються в подружку Еша. Хлопцеві знову не щастить: здається, доведеться битися з демонами вдруге.

Режисер:
Сем Реймі
Країна:
Рік:
Тривалість:
84 хвилини (01:24)
Звук:
двоголосий закадровий | 2+2
кадри з фільму Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2кадри з фільму Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2кадри з фільму Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2кадри з фільму Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2
Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2 дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Лиховісні мерці 2 / Зловісні мерці 2 українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent