UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Чак і Ларрі: Запальні молодята
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Чак і Ларрі: Запальні молодята

I Now Pronounce You Chuck & Larry
4 886
0
+22
6.0
720p
Головні герої картини двоє хороших друзів - Чак Левін і Ларрі Валентайн, що працюють пожежниками. Чак веде холостий спосіб життя, і найближчим часом точно не має наміру одружуватися. Ларрі не так давно став вдівцем, і тепер сам виховує двох дітей. Одного разу, щоб забезпечити своїм дітям безбідне існування в разі своєї смерті, турботливий татусь вирішує застрахувати своє життя. Ось тільки для цього йому потрібна друга половинка, і так як в даний момент він неодружений, Ларрі на цю посаду вибирає Чака. Спочатку той, м'яко кажучи, не дуже позитивно реагує на пропозицію , проте, врешті-решт, згадавши про те, що Ларрі врятував колись йому життя, все ж погоджується. Здавалося б, що може бути простіше: потайки від усіх оточуючих на деякий час зобразити гомосексуальну пару? Ось тільки на ділі все виявилося далеко не так просто, тому що чиновник, який займався оформленням страховки, виявився дуже підозрілий, і вирішив напевно переконатися, що його не водять за ніс.

Режисер:
Денніс Дуган
Країна:
Рік:
Тривалість:
115 хвилин (01:55)
Звук:
професійний дубльований
кадри з фільму Чак і Ларрі: Запальні молодятакадри з фільму Чак і Ларрі: Запальні молодятакадри з фільму Чак і Ларрі: Запальні молодятакадри з фільму Чак і Ларрі: Запальні молодята
Чак і Ларрі: Запальні молодята дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Чак і Ларрі: Запальні молодята українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent