UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Людина в залізній масці
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Людина в залізній масці

The Man in the Iron Mask
2 436
0
+11
6.5
FullHD
У фільмі «Людина в залізній масці» головні герої вже постарілі мушкетери всім відомої історії: Портос, Араміс, Атос та Д'Артаньян. На чолі правління Франції егоїстичний і жорстокий король Людовік XIV. Однак основна зайнятість Людовика не політика держави. Він постійно розв'язує війни, які завдають масу збитків і жертв. Також Людовик зайнятий розгульним життям, спокушуванням жінок і постійними бенкетами. Араміс навернувся у віру, Портос став постійним відвідувачем публічних будинків і таверн. Атос глава сімейства, у якого вже дорослий син Рауль, який мріє піти по стопах батька і стати мушкетером. Також Рауль мріє запропонувати своїй коханій дівчині Христині руку і серце. Д'Артаньян тепер служить в особистому королівському війську. Однак з часом відбуваються події, які змушують старих мушкетерів знову взятися за шпагу. Портос, Атос і Араміс вступають в змову. Вони хочуть повалити короля Людовика з престолу, а на його місце посадити правити брата-близнюка короля. Його багато років тому заточили в темницю і закували в залізну маску, щоб у Людовика не було конкуренції.

Режисер:
Рендалл Уоллес
Країна:
Рік:
Тривалість:
132 хвилини (02:12)
Звук:
багатоголосий закадровий | ТЕТ
кадри з фільму Людина в залізній масцікадри з фільму Людина в залізній масцікадри з фільму Людина в залізній масцікадри з фільму Людина в залізній масці
Людина в залізній масці дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Людина в залізній масці українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent