UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Пригоди імператора
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Пригоди імператора

The Emperor's New Groove
8 186
0
+2121
7.4
FullHD
Повнометражний анімаційний фільм "Пригоди Імператора" - це весела комедія, яка ідеально підійде для перегляду в колі сім'ї. Сюжет стрічки зав'язаний навколо вельми самозакоханого і досить ексцентричного імператора Куско, як втім і годиться людині на троні, який виконує безліч різних занять. Але його остання ідея, яку він хоче втілити в життя, тягне за собою руйнування цілого села, адже Куско хоче побудувати на її місці свій власний великий водний парк з прекрасним видом на своє королівство. І, якби не втрутилася доля, він обов'язково втілив би цю божевільну ідею в життя, але зрадники, намагаючись отруїти Куско, випадково перетворили його в ламу, після чого втратили його з поля зору. Але на цьому його неприємності не закінчилися, адже останньою людиною, яка може врятувати імператорське життя і повернути назад до палацу, є староста того самого села. Як тільки з'ясовується, що він не просто говоряща лама, починаються їхні спільні пригоди, адже дорога до палацу і втеча від ворогів обіцяють бути дуже довгими.

Режисер:
Марк Діндал
Країна:
Рік:
Тривалість:
78 хвилин (01:18)
Звук:
професійний дубльований | студія LeDoyen
кадри з фільму Пригоди імператоракадри з фільму Пригоди імператоракадри з фільму Пригоди імператоракадри з фільму Пригоди імператора
Пригоди імператора дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Пригоди імператора українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent