UAFILM.TV
UAfilm.TV » Мультфільми » Залізний велетень
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Залізний велетень

The Iron Giant
5 472
0
+1921
8.0
FullHD
Перша повнометражна робота Бреда Берда, автора геніального мультфільму "Суперсімейка" і прекрасної четвертої частини легендарної франшизи "Місія нездійсненна". Фантастичний мультик "Сталевий гігант" був виконаний в стилі традиційної мальованої анімації і вийшов на екрани в 1999 році, коли ще не було можливості дивитися фільми онлайн. Ця неймовірна історія сталася в маленькому американському містечку, на зарослу лісом околицю якого обрушилося щось величезне, освітивши місцевість яскравим світлом. Проживає недалеко від заростей хлопчик на ім'я Хогарт Хьюз, який захоплюється фільмами про прибульців, справедливо припускає, що до їхнього міста прибули загарбники з Марса. Дочекавшись поки заснуть всі батьки, хлопчина відправляється в ліс на пошуки зелених чоловічків. На освітленій місячним світлом галявині він стикається з величезним інопланетним роботом, який виявляється досить доброзичливим створінням. Але повітряний спалах не залишається непоміченим владою, і незабаром для знищення прибульця відправляється невелика армія.

Режисер:
Бред Берд
Країна:
Рік:
Тривалість:
86 хвилин (01:26)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Залізний велетенькадри з фільму Залізний велетенькадри з фільму Залізний велетенькадри з фільму Залізний велетень
Залізний велетень дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися мультфільм Залізний велетень українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent