UAFILM.TV
UAfilm.TV » Фільми » Три ікси 2: Новий рівень
Російський окупант напав на Україну. Ця нечисть хоче забрати нашу з Вами землю та домівку. Не дамо гнилому окупанту цього зробити. Зараз як ніколи НАША країна потребує допомоги. Будь-яка допомога буде важливою та наблизить нас до перемоги. Хто може допомогти фінансово - https://savelife.in.ua/ - фонд, який допомогає нашим хлопцям виборювати нашу землю. Допомога біженцям, пораненим, тер обороні, інформаційна війна - все це наближує нас до знищення ворога на нашій землі.

Не будь байдужим! Допоможи Україні!

Три ікси 2: Новий рівень

xXx: State of the Union
3 196
0
+22
4.4
720p
«Три ікси 2: Новий рівень» дійсно новий рівень американських кінопроектів-стрілялки. Кінострічка на будь-який смак, для будь-якої категорії глядачів: кримінал, трилер, бойовик, пригоди, кров, погоні, жорстокі сутички, порятунок світу! Всього в цій кінокартині в достатку! Блискучий акторський склад, в особах Віллема Дефо, Семюеля Л. Джексона, Айса Кьюба і Скотта Спідмана, підносять кінокартину з трьома іксами на абсолютно недосяжний рівень! Отже. Острів стабільності і демократії під назвою Америка опиняється в небезпеці. У кулуарах Білого Дому, в команді високопоставлених чиновників, зріє підступна змова з повалення законної влади і здійснення державного перевороту. Більш того, під їх натиском вже впали високопрофесійні агенти Агентства Національної Безпеки (АНБ) останнього оплоту Закону. Країна виявляється на порозі хаосу, що породжується небаченим злим генієм чиновників-терористів. Дивом врятований офіцер Агентства Безпеки Огастес Гіббонс використовує свій останній козир звертається до Даріус Стоуну суперагента національної безпеки, який має блискучу підготовку за програмою сверхзасекреченного проекту «Три ікси». Звично примружившись і посміхнувшись, брутальний агент Даріус Стоун береться за порятунок не тільки своєї країни, але і всього людства.

Режисер:
Лі Тамахорі
Країна:
Рік:
Тривалість:
101 хвилина (01:41)
Звук:
двоголосий закадровий | 1+1
кадри з фільму Три ікси 2: Новий рівенькадри з фільму Три ікси 2: Новий рівенькадри з фільму Три ікси 2: Новий рівенькадри з фільму Три ікси 2: Новий рівень
Три ікси 2: Новий рівень дивитися українською онлайн HD якість

Дивитися фільм Три ікси 2: Новий рівень українською

  • Онлайн
Для перегляду українською мовою в HD якості вимкніть AdBlock!
Написати відгук
  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent